Our House - Et musikkvideoprospekt

For huset i Vingnesgata 17 har de siste to ukene spilt hovedrollen i verdens første musikkvideoprospekt, som så langt har blitt sett av rundt 600.000 på sosiale medier.

For å skape oppmerksomhet rundt «Boligreisen» har DNB laget det de kaller «Norges eneste boligprospekt med musikkvideo». Det er en reell eiendom som er til salgs på Lillehammer.

- Boligprospekter er ofte veldig like, og smidd over samme lesten. De viser bilder av eiendommen og inneholder alle nødvendige fakta folk ønsker. Husets «sjel» er nesten umulig å formidle i tradisjonelle prospekter, sier kreativ leder Janne Espevalen i DNB.

Visningen er neste helg, men allerede nå ligger musikkvideoen med spesialbestilt musikk fra Anna of the North og sangen «Our House».

- Det er veldig få ting i livet som knyttet til så mye spenning som det å bytte bolig. Det er vemodig – man skal jo også kvitte seg med mange minner. Mange er usikre på hvordan de skal te seg i en boligkjøsprosess og går nok inn i det med skrekkblandet fryd, sier markedsdirektør Rune Garborg.

Les mer