Vippsdugnad

DNB setter i gang Vippsdugnad sammen med Røde Kors til støtte for flyktningarbeidet.

Mer enn en halv million nordmenn bruker Vipps, og vi oppfordrer nå alle disse til å vippse 20 kroner til Røde Kors’ flyktningarbeid på tlf nr 90 93 22 22. DNB setter i gang dugnaden ved å gi 1 million kroner.

DNB har de siste dagene fått mange henvendelser fra kunder som ønsker en enkel måte å gi pengehjelp til den tragiske flyktningesituasjonen, og vi åpner nå for at du ut september kan støtte Røde Kors’ flyktningarbeid via Vipps.

Hvis alle Vipps-kundene vippser minst 20 kroner til tlf. 90 93 22 22 vil Røde Kors få inn minst 10 millioner kroner i tillegg til 1 million fra DNB. Alle Vippsoverføringer opptil 5.000 kroner er gebyrfrie.

– Vippskundene våre ønsker denne muligheten. Derfor har vi snudd oss fort rundt sammen med samarbeidspartneren vår, Røde Kors, og satt i gang denne dugnaden som vil vare ut september, opplyser Camilla Forberg, merkevare- og sponsordirektør i DNB.

Røde Kors jobber på spreng fra Syria hele veien til Norge for å bistå med praktisk assistanse og støtte til de som nå er på flukt fra krig og konflikt.

Les mer